Címlap
ING biztosító Nyomtatás E-mail
FacebookIWIWTwitterGoogle bookmark

 

ING Biztosító Zrt.
1068 Budapest, Dózsa György út 84/B.
Telefonszám: (06-40) 464-464
Központi fax: (06-1) 267-9093
www.ing.hu

 


Az ING Biztosító Zrt. Magyarországon

A holland székhelyű ING Csoport a világ egyik legjelentősebb biztosítási, banki, vagyonkezelői és nyugdíjszolgáltatásokat nyújtó cégcsoportja, mely több mint 50 országban szolgálja ki ügyfelei igényeit. A cégcsoporthoz tartozó Nationale-Nederlanden 1991-ben, zöldmezős beruházásként hozta létre magyar leányvállalatát. A magyarországi N-N Biztosító gondos előkészítő munka után, 1991 szeptemberében kezdte meg az értékesítést. A cég 1993 nyarán már több mint százezer szerződést kezelt, 1997-re pedig megszerezte a piacvezető pozíciót a magyar életbiztosítási piacon, melyet azóta is folyamatosan őriz. 2003-tól ING Biztosító néven működik tovább.

Az ING Biztosító Zrt. ma kockázati, vegyes és befektetéshez kötött életbiztosítások mellett egészségbiztosítást, jelzáloghitelt, hitelkártyát, valamint otthonbiztosítást is értékesít, hogy integrált pénzügyi szolgáltatásaival a legmagasabb szinten elégítse ki ügyfelei pénzügyi igényeit.

Termékek és szolgáltatások

Az ING biztosító termékei az életbiztosítások legszélesebb skáláját ölelik fel, hiszen megtalálhatók közöttük hagyományos kockázati, életpálya, nyugdíjkiegészítő, elérési, életjáradék, egészség és megtakarítással kombinált életbiztosítások egyaránt. Életbiztosításaink mellé további baleseti és rokkantsági kiegészítő biztosítások köthetők. Befektetéssel kombinált életbiztosításaink esetében Magyarországon kivételesen gazdag befektetési alap választékból alakíthatja ki minden ügyfelünk egyéni befektetési portfolióját.

Kockázati és befektetéssel kombinált életbiztosításaink elérhetőek egyszeri díjas formában is azon ügyfeleink számára, akik kerülni kívánják a rendszeres biztosítási díjfizetéssel járó kötöttségeket. Az ING befektetéssel kombinált és hagyományos biztosítási termékeket is kínál eurós formában. E termékek esetén ügyfeleik forintban és euróban is befizethetik a díjakat, míg a biztosító kifizetése mindig euróban történik. Az ING egészségbiztosítási termékei között kínálja a Vitalitás kórházi hotelszolgáltatást, mely a magas színvonalú egészségügyi ellátásra és a kiemelt szintű kórházi kiszolgálásra nyújt garanciát. A banki partnereivel történő együttműködésének köszönhetően országos tanácsadó hálózatukban elérhetőek forint és deviza alapú jelzáloghitelek (akár életbiztosítással kombinálva is), ügyfeleik így a számukra legkényelmesebb módon vehetnek fel kölcsönt, hiszen tanácsadóik kérésre megadott helyen és időben keresik fel őket, majd bonyolítják le az ügyintézést.

Személyes pénzügyi tanácsadás

Az ING Biztosító Zrt. szolgáltatásai az egész országban elérhetőek, hiszen mintegy 1600 szerződött partnere minden megyében ügyfelei rendelkezésére áll, s személyre szóló pénzügyi tanácsadással segít feltérképezni az érdeklődők igényeit, szükségleteit, és megtalálni a megfelelő biztosítási védelmet, pénzügyi megoldást. Szakemberei folyamatos képzéseken vesznek részt, így a legmodernebb pénzügyi, befektetési, biztosítási ismeretek birtokában segítenek választani a piacvezető cég termékei közül.

GROUPAMA-GARANCIA <<< BIZTOSÍTÓK >>> K&H